MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Papa D., Mitra i Another Pink Floyd Tribute. Za nami drugi dzień Dni Kwidzyna 2024!

Papa D., Mitra i Another Pink Floyd Tribute. Za nami drugi dzień Dni Kwidzyna 2024!

Niedźwiadki Przemyśl nie zagrają w 1 lidze! Chemart wycofał się ze wspierania klubu

Niedźwiadki Przemyśl nie zagrają w 1 lidze! Chemart wycofał się ze wspierania klubu

Polecamy

Słowa z gwary poznańskiej na literę B. Sprawdź, czy je znasz!

Słowa z gwary poznańskiej na literę B. Sprawdź, czy je znasz!

Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

HIT DNIA
Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?