Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Majowy Festyn Pierogowy. Prezentacje, konkursy i dobra zabawa!

Majowy Festyn Pierogowy. Prezentacje, konkursy i dobra zabawa!

Gminny Dzień Strażaka w Grodźcu

Gminny Dzień Strażaka w Grodźcu

Polecamy

Tygodniowy przegląd prasy w Wągrowcu, (5.05-11.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Wągrowcu, (5.05-11.05.2024)

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi

Wycofana czekolada! Może być groźna dla alergików

Wycofana czekolada! Może być groźna dla alergików