MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie dużej ilości cukru zwiększa ryzyko rozwoju chorób...
fot. Elnur/123rf

Korzyści z odstawienia cukru jest naprawdę wiele. Sprawdź, co się stanie, gdy zrezygnujesz ze słodkości. Zyskają zęby, skóra i sylwetka

Zapobieganie chorobom serca

Spożywanie dużej ilości cukru zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca związanych z wysokim poziomem: ciśnienia krwi, złego cholesterolu oraz trójglicerydów.

Unikanie w diecie produktów, które są bogate w cukier zmniejszy zarówno szansę na zachorowanie, jak i zgon związany z chorobami naczyniowo-sercowymi.

Zobacz również

Sondaż do PE. PiS i KO idą łeb w łeb

Sondaż do PE. PiS i KO idą łeb w łeb

Koniec utrudnień po pożarze autokaru na S5 w Wirwajdach

Koniec utrudnień po pożarze autokaru na S5 w Wirwajdach

Polecamy

13. i 14. emerytura zostaną zlikwidowane? Są nowe pomysły

13. i 14. emerytura zostaną zlikwidowane? Są nowe pomysły

Idealny napój z bąbelkami na lato. Zrób domowe piwo imbirowe i zaskocz gości

Idealny napój z bąbelkami na lato. Zrób domowe piwo imbirowe i zaskocz gości

Tu możesz kupić tabletkę „dzień po”. Zobacz listę aptek publikowaną przez NFZ

Tu możesz kupić tabletkę „dzień po”. Zobacz listę aptek publikowaną przez NFZ