Mariusz Tomczak jest kucharzem z pizzerii "Papryczka" w Wągrowcu. Czy to właśnie do niego trafi tytuł?
- Jestem kucharzem z wykształcenia. W zawodzie pracuję już od ponad 20 lat. Od kilkunastu zajmuję się głównie przygotowywaniem pizzy. W „Papryczce” robię właśnie pizzę oraz dania typu fast-food. Kiedyś przygotowywałem dania na różne imprezy okolicznościowe, jednak teraz zajmuję się wyłącznie pizzą- zdradził nam pan Mariusz. Jaki jest jego przepis na udaną pizzę? - Dobre ciasto, które jest moją słodką tajemnicą, kilka składników i dużo serca - wyjaśnia z uśmiechem pizzerman.
Chcesz poznać naszych kandydatów i dowiedzieć się czegoś o plebiscycie? Zajrzyj TUTAJ
Precz z Zielonym Ładem! - protest rolników w Warszawie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?