1 z 6
Następne
Wągrowiec. Zobacz oferty świątecznego cateringu
Restauracja hotelu "Pietrak"
Restauracja hotelu „Pietrak” oferuje szeroki wybór dań wigilijnych i świątecznych ciast. Oto niektóre z nich: karp smażony na maśle z pieczarkami - 16 zł/100 g, sandacz po polsku 22 zł/120 g, zupa rybna z karpia z warzywami 9 zł/250 ml, zupa grzybowa z łazankami 10 zł/250 ml, barszcz czerwony z uszkami 8 zł/250 ml, uszka z grzybami 3 zł/ 30-40 g, kapusta z grzybami 8 zł/150 g, pierogi z kapustą i grzybami 13 zł/250 g, makowiec z bakaliami 40 zł/kg, piernik z marcepanem 25 zł/kg, sernik nowojorski 27 zł/kg, torty 40 zł/kg. Nr tel. do „Pietraka” - 67 268 58 25.