MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie...
fot. wikimedia commons/domena publiczna

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak znajomości temperatury

Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie upieczone osiągając 70 stopni Celsjusza. W ocenie, czy danie jest gotowe pomoże termometr kuchenny.

Zobacz również

Marek Zakrzewski mistrzem Polski w biegu na 200 metrów!

Marek Zakrzewski mistrzem Polski w biegu na 200 metrów!

Wieczór w Pałacu Poznańskich. Zwiedzanie pełne niespodzianek

Wieczór w Pałacu Poznańskich. Zwiedzanie pełne niespodzianek

Polecamy

Przekroczył prędkość - auto nie nadawało się do jazdy!

Przekroczył prędkość - auto nie nadawało się do jazdy!

Klubowe Rozpoczęcie Wakacji już za kilka godzin!

Klubowe Rozpoczęcie Wakacji już za kilka godzin!

Jesteś ciekawy ile kosztują najdroższe hotele w Polsce na weekend? Sprawdź

Jesteś ciekawy ile kosztują najdroższe hotele w Polsce na weekend? Sprawdź